Boekenpagina

Stephen King

Hoewel de literatuur van Stephen King vooral gebaseerd is op psychologische angst - Stephen King auteur van zeer veel boeken die zich in het horror genre plaats vinden, zijn er 7 quotes verzameld. Aangezien ik vooral in mijn jeugd zeer veel boeken van Stephen King las, vond ik het wel gepast om ze hier te plaatsen. Ik plaats ook de uitleg over de quote, en vul aan met een kort stukje over een boek van Stephen King, die ik ook gelezen heb.

"Het engste moment is altijd vlak voordat je begint"
Hoe vaak werd je niet overvallen door angst alleen maar bij de gedachte aan alle dingen die je nog moets doen, reikend van iemand de liefde verklaren tot springen met een parachute uit een vliegtuig..
Er kan niet ontkend worden, dat dit soort ervaringen tegenstrijdige emoties bij ons opwekken. Wat van belang is, is dat we toch de sprong wagen en ons niet laten belemmeren door angst..

Het boek Cujo is volgens mij het eerste boek van Stephen King wat ik las. Het gaat over een Sint Bernhard hond, die gebeten wordt door een vleermuis, een ernstig zieke vleermuis..
Een gebeurtenis met gevolgen voor het gezin, waartoe Cujo behoort en hun directe omgeving..
"En geen van allen zijn ze zich ervan bewust dat buiten een gruwelijk monster zijn kans afwacht. Pas als hun levens in een stroomversnelling van gebeurtenissen terechtkomen, wordt een tip van de sluier opgelicht die hun het zicht op een vreeswekkende waarheid opbenbaart"....Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

01.11 | 19:50

Mooi verhaal.

...
09.08 | 18:13

Een mooi verhaal. Ik vermoede al dat hij naar de Noordkaap ging. En ook gelukkig
dat de mist oploste

...
07.06 | 18:06

Het is een mooi verhaal, je waant je in Noorwegen

...
25.11 | 00:33

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Heelal van Anwb.
Waar An ik dit boek nog vinden?

...
Je vindt deze pagina leuk