de Zomerartikelen

All of me

Aflevering uit de reeks van zomercolumns, in de stijl van zomergasten. Dit keer een fragment uit de film All of me, met vooral in de hoofdrol Steve Martin.

 

Een vrouw die te overlijden komt, wil dat haar geest in een paard belandt. (Tja, het is niet het verhaal waar het in deze aflevering om gaat..) Dit mislukt, haar geest komt te terecht in een man, Roger, gespeeld door Steve Martin. Zijn vertolking steelt de show. Hij is advocaat en zijn deel van zijn geest is slaapdronken als hij in de rechtbank iemand moet verdedigen. "Haar geest" probeert er wat van te maken, en dat is hilarisch om te zien. Voortdurend vrouwelijke bewegingen (de geest van de vrouw) die probeert de slapende man wakker te krijgen. Het is buitengewoon hilarisch, en vooral knap geacteerd.

 

Dit fragment wil ik zien.
De film is één en al klucht, ook de toiletscene (haar ogen zien tenslotte ook wat er van onder gebeurt..) is schitterend. Het verhaal is te zot voor woorden en daar maak ik verder ook geen woorden aan vuil, laat maar gauw komen mijn keuze fragment.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

25.11 | 00:33

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Heelal van Anwb.
Waar An ik dit boek nog vinden?

...
26.08 | 13:44

Je beschrijving maakt, dat ik nieuwsgierig ben geworden naar het boek en de quote; de mens zou meer bescheiden zijn, dat ze slechts een druppel is in 't geheel.

...
24.07 | 00:35

Inderdaad. Zo is het. Genieten van muziek.
Muziek zal er altijd zijn. Xxx

...
11.07 | 22:34

Interessant verhaal en schilderij Gerrit!! Bedankt voor het doorgeven!

...
Je vindt deze pagina leuk