De tweede golf

Al weer een poos terug las ik het boek van Marlo Morgan, getiteld Kinderen van het echte volk. Daarin worden o.m. 10 nieuwe geboden gepresenteerd. Ze passeren hier de revue, aangevuld met een door mij uitgekozen foto. Hier het 10e en laatste gebod.

Observeer zonder oordelen
Observeren zonder te oordelen wordt soms onvoorwaardelijke liefde genoemd.
In het eeuwige is er geen goed of fout. Mijn leven is mijn geschenk. Observeer wat er gebeurt en beslis of je iets volgt of niet. Bij iets negatiefs wend je je af, maar veroordeel niet.

Een tijd terug las ik het boek 'Kinderen van het echte volk' geschreven door Marlo Morgan. Daar worden o.a. 10 nieuwe geboden gepresenteerd. Ze passeren hier de revue en ik vul het artikel aan met een door mij uitgekozen foto.

Breng jezelf discipline bij
Zelfdiscipline kan mij helpen mijn lichaam gezond te houden. Ik moet zelfdiscipline hebben om een vorm van innerlijke samenhang tussen lichaam en geest te ervaren. Ik luister daarbij naar mijn hart, mijn intuïtie. De inhoud van mijn hart komt namelijk uit het Eeuwige.

Ik las een keer het boek Kinderen van het echte volk, geschreven door Marlo Morgan. Daar worden o.m. 10 nieuwe geboden gepresenteerd. Ik laat ze hier de revue passeren, en vul aan met een door mij uitgekozen foto.

Streef naar Wijsheid
Wijsheid: de manier waarop iemand kennis toepast. Het is het weloverwogen zorgvuldige besluit, om op een bepaalde manier te handelen of juist niet en let op het welzijn van alle betrokkenen.

Ik las een keer het boek van Marlo Morgan getiteld Kinderen van het echte volk. Hierin worden o.m. 10 nieuwe geboden gepresenteerd. Ze passeren hier de revue, en ik vul aan met een door mij gekozen afbeelding.

Geniet van muziek
De mens kan energie gebruiken, veranderen en herordenen. De energie van muziek kan een helende uitwerking hebben. Muziek is de ziel die je spreekt. Het is de stem van onze planeet die met het universum communiceert. Leer eens andere uitingen van muziek kennen.

Ik las een keer het boek van Marlo Morgan, getiteld Kinderen van het echte volk. Daarin worden o.m. 10 nieuwe geboden gepresenteerd. Ik laat ze hier de revue passeren en vul het aan met een door mij uitgezochte foto.

Zorg voor een goede huishouding van je energie
De mens kan energie gebruken, veranderen en herordenen. Mensen op Aarde vinden het gemakkelijker te putten uit het negatieve, dan hierdoor heen te dringen en hoger reiken. Alles waar je je op richt groeit. Vergeven, vergeten, optimistischer worden, naar het positieve kijken.

Nieuwe commentaren

25.11 | 00:33

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Heelal van Anwb.
Waar An ik dit boek nog vinden?

...
26.08 | 13:44

Je beschrijving maakt, dat ik nieuwsgierig ben geworden naar het boek en de quote; de mens zou meer bescheiden zijn, dat ze slechts een druppel is in 't geheel.

...
24.07 | 00:35

Inderdaad. Zo is het. Genieten van muziek.
Muziek zal er altijd zijn. Xxx

...
11.07 | 22:34

Interessant verhaal en schilderij Gerrit!! Bedankt voor het doorgeven!

...